Vaisius lietinių įdarui smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite. Vietoj vaisių arba su jais sykiu galima panaudoti ir uogų. Tiems, kas nemėgsta valgyti saldžiai, turėtų patikti į lietinį įvyniotos sūrio lazdelės....
tešla
Kibinai yra mano mėgiamiausias patiekalas, kai reikia gaminti daugiau nei 4 žmonėms. Labai lengva, greita ir svarbiausia skanu. Žinoma, darant dideliam kiekiui žmonių susiduri su problema, kad būna daug mėsos, daug tešlos, kuriai išminkyti reikia vyriškų rankų. Bet, matyt, tešlos minkymas pas mane yra paveldėtas iš senelio. Aš visada kibinus darau su kiauliena, nes aviena man nepatinka. Bet galima būtų daryti su bet kuo, ...
Tobulas desertas savaitgaliui....
Geriausių varškėčių recepto dar nesu atradusi, bet bandau įvairius variantus. Šiandien dalinuosi skaniu eksperimentu – varškėčiai su manų kruopomis ir bananais. Tiesa, banano nelabai jaučiasi, nes jis tešloje sutrintas. Pabandykite....
Tai receptas, kuriam sunku atsispirti....
Nepasilikte šventinių eksperimentų paskutinėms dienoms. Pats metas atrasti kažką naujo!...
Jeigu ploni lyg popierius ryžių lakštai, Filo (phyllo) tešla arba tortiljos jums dar neragauti, tai gamindami ir skanaudami su jais paruoštus patiekalus patirsite naujų skonių bei emocijų. Šiuos paprastus valgius gaminkite patys!...
Pradedame kulinarines keliones. Šįkart apsilankysime Gruzijoje....
Ruduo – pats metas pasimėgauti patiekalais su grybais!...
Pagal šį receptą pagaminto maisto turėtų pakakti 4 asmenims....
Šiandien pasidalinsime nauju obuolių pyrago receptu. Šį kartą pyragas pagerintas putėsiais - ir ne paprastais, o cinamono skonio ir gamintais kaip nuostabusis desertaspanna cotta....