Patiks kiekvienam! Belieka išbandyti…
Reikės:
2 kiaušinių,
2 šaukštų kokosų cukraus,
75 g sviesto,
200 g grikių miltų,
100 g kvietinių miltų,
500 ml migdolų pieno,
žiupsnio druskos.
Pagardams:
100 g juodojo šokolado,
2 šaukštų riešutų sviesto,
1 banano,
saujelės mėgstamų riešutų.
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir druska. Švelniai plakdami supilkite tirpintą sviestą. Dėkite miltus, pilkite pieną ir viską gerai išmaišykite. Turi išeiti grietinės tirštumo tešla. Jei per tiršta, praskieskite dar šlakeliu pieno. Vaflius kepkite specialioje vaflių keptuvėje.
Formuokite vaflių tortą. Juodąjį šokoladą ištirpinkite garų vonelėje. Paruoštu šokolado padažu sutepkite visus vaflius. Ant viršaus užtepkite dar vieną sluoksnį tirpinto šokolado ir riešutų sviesto, išdėliokite banano griežinėlius ir pagardinkite smulkintais riešutais.