Pica tinka visada, su bet kuo, bet kaip ir bet kur. Nesvarbu, ar švenčiame persikraustymą į naujus namus, ar ašaras liejame prie dienoraščio, ar jaukiai namuose žiūrime filmą – pica bus puikus pasirinkimas. Ne veltui UNESCO neapolietišką picą įtraukė į nematerialaus kultūros paveldo sąrašą, o vasario 9-toji minima kaip Pasaulinė picos diena....
tešla
Šiandien pasidalinsime nauju obuolių pyrago receptu. Šį kartą pyragas pagerintas putėsiais - ir ne paprastais, o cinamono skonio ir gamintais kaip nuostabusis desertaspanna cotta....
Pagal šį receptą pagaminto maisto turėtų pakakti 4 asmenims....
Ruduo – pats metas pasimėgauti patiekalais su grybais!...
Pradedame kulinarines keliones. Šįkart apsilankysime Gruzijoje....
Naminiai, kvepiantys, minkšti, bet tuo pačiu traškūs pyragėliai su mėsa – tikriausiai daugelio močiučių firminis patiekalas. Be galo skanu kaip įdarą naudoti grybus. Po 40 minučių šie pyragėliai jau garuos ant jūsų šeimos stalo....
Nepasilikte šventinių eksperimentų paskutinėms dienoms. Pats metas atrasti kažką naujo!...
Tai receptas, kuriam sunku atsispirti....
Geriausių varškėčių recepto dar nesu atradusi, bet bandau įvairius variantus. Šiandien dalinuosi skaniu eksperimentu – varškėčiai su manų kruopomis ir bananais. Tiesa, banano nelabai jaučiasi, nes jis tešloje sutrintas. Pabandykite....
Tobulas desertas savaitgaliui....
Kibinai yra mano mėgiamiausias patiekalas, kai reikia gaminti daugiau nei 4 žmonėms. Labai lengva, greita ir svarbiausia skanu. Žinoma, darant dideliam kiekiui žmonių susiduri su problema, kad būna daug mėsos, daug tešlos, kuriai išminkyti reikia vyriškų rankų. Bet, matyt, tešlos minkymas pas mane yra paveldėtas iš senelio. Aš visada kibinus darau su kiauliena, nes aviena man nepatinka. Bet galima būtų daryti su bet kuo, ...