Geriausių varškėčių recepto dar nesu atradusi, bet bandau įvairius variantus. Šiandien dalinuosi skaniu eksperimentu – varškėčiai su manų kruopomis ir bananais. Tiesa, banano nelabai jaučiasi, nes jis tešloje sutrintas. Pabandykite....
tešla
Atsitiktiniai
Nepasilikte šventinių eksperimentų paskutinėms dienoms. Pats metas atrasti kažką naujo!...
Vaisius lietinių įdarui smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite. Vietoj vaisių arba su jais sykiu galima panaudoti ir uogų. Tiems, kas nemėgsta valgyti saldžiai, turėtų patikti į lietinį įvyniotos sūrio lazdelės....
Jeigu ploni lyg popierius ryžių lakštai, Filo (phyllo) tešla arba tortiljos jums dar neragauti, tai gamindami ir skanaudami su jais paruoštus patiekalus patirsite naujų skonių bei emocijų. Šiuos paprastus valgius gaminkite patys!...
Ruduo – pats metas pasimėgauti patiekalais su grybais!...
Naminiai, kvepiantys, minkšti, bet tuo pačiu traškūs pyragėliai su mėsa – tikriausiai daugelio močiučių firminis patiekalas. Be galo skanu kaip įdarą naudoti grybus. Po 40 minučių šie pyragėliai jau garuos ant jūsų šeimos stalo....
Tobulas desertas savaitgaliui....
Tai receptas, kuriam sunku atsispirti....
Pradedame kulinarines keliones. Šįkart apsilankysime Gruzijoje....
Pagal šį receptą pagaminto maisto turėtų pakakti 4 asmenims....
Pica tinka visada, su bet kuo, bet kaip ir bet kur. Nesvarbu, ar švenčiame persikraustymą į naujus namus, ar ašaras liejame prie dienoraščio, ar jaukiai namuose žiūrime filmą – pica bus puikus pasirinkimas. Ne veltui UNESCO neapolietišką picą įtraukė į nematerialaus kultūros paveldo sąrašą, o vasario 9-toji minima kaip Pasaulinė picos diena....