Koks būtų mūsų pasaulis be prieskonių ir pagardų? Maistas tikrai būtų prėskas ir neskanus. Negalima įsivaizduoti jokios pasaulio virtuvės be prieskonių. Kvapiosios žolelės ir sėklos patiekalams suteikia išskirtinį skonį, gerina virškinimą ir nuotaiką....
prieskoniai
Gėlės suteikia mūsų namams ir sodams gyvybės. Tačiau be mėgstamų orchidėjų, rožių yra ir tokių augalų, kuriais, matyt, niekada nepapuošime savo aplinkos ir galime tik pasvajoti dėl jų savikainos....
Prasidėjo šiltasis metų sezonas. Daugumai šis laikotarpis asocijuojasi su buvimu gamtoje, maisto ruošimu grilyje bei smagiais pašnekesiais su mylimais žmonėmis. Maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ kūrėja Kristina Pišniukaitė-Šimkienė – ne išimtis. Ji sako, kad sako, kad vasarą jai labiausiai praverčia greitai paruošiamų patiekalų receptai, kuomet gardžiai pavalgyti gali gausus būrys artimųjų bei draugų....
Vasaros iškylos tampa vis dažnesnėmis atšilus orams ir atėjus vasarai. Natūralu, kad leidžiant laiką gamtoje su artimaisiais ir draugais norisi juos nustebinti ir paraginti paragauti dar neišbandytų skonių. Nors dažniausiai ant kepsninės ar šašlykinės yra kepama mėsa ar žuvis ir ieškoma būtent šių produktų išskirtinių receptų, „Maximos“ maisto gamybos ekspertas Aidas Poleninas ragina išbandyti grilyje keptus vaisius, kurie patiks ne tik suaugusiems, bet ir mažiesi...
Kuriant namų interjerą daug galvojame apie detales ir jų patogų naudojimą. Juk norisi, jog kiekvienas daiktas turėtų savo natūralią vietą, būtų naudojamas, tačiau kaip kasdienybėje naudojamus produktus pasiekti lengvai, greitai bei kaip išlaikyti puikų interjerą? Siūlome paversti juos interjero detale!...
Daugiau jokio turinio