Pomidorų gausūs patiekalai dažnai asocijuojasi su tradicine italų ar ispanų virtuve, tačiau ir Lietuvoje jų mėgėjų tikrai netrūksta. Juk ne veltui šalyje pomidoras tituluojamas daržo karaliumi. Vaisių ir daržovių pirkimo skyriaus vadovė Julija Butkevič dalijasi patarimais, kurias veisles būtina išbandyti pomidorų mėgėjams ir kurie jų skirti skirtingiems paruošimo būdams, o taip pat kviečia išbandyti du netikėtus receptus, kuriais galėsite nustebinti artimuosius....
keksiukai
Trečiąjį spalio šeštadienį visame pasaulyje įprasta minėti Saldžiausią dieną. Šią šventę kone prieš šimtmetį pasiūlė amerikiečių rašytojas Murėjus N. Rothbardas, tądien ragindamas savo artimiesiems parodyti ypatingą dėmesį teikiant saldžias – valgomas – dovanėles. Tik kodėl saldžiu nepavertus viso savaitgalio ir nepasilepinus desertais? Pasak IKI kepyklų vadovės Nijolios Juchnevič, ruduo – itin tinkamas metas atsigręžti į sezonines gėrybes ir iš jų ...
Dažniausiai iš moliūgų verdame sriubą, tačiau galite pagaminti ir dieviškus keksiukus....
Kasdien gaminti maistą skirtingą skonį turintiems penkiems šeimos nariams – ne tokia ir lengva užduotis....
Kai atsibosta rytinė košė ir norisi kažko kitokio, siūlome pasigaminti sveikus avižinius keksiukus su uogomis BE CUKRAUS! ...
Pateikiame 6 receptus Jūsų šventėms, kurias nusprendėte pažymėti sode ar sodyboje. Nebijokite stebinti!...