Dažniausiai iš moliūgų verdame sriubą, tačiau galite pagaminti ir dieviškus keksiukus.
Reikės:
1,5 stiklinės miltų;
1,5 stiklinės cukraus;
0,5 stiklinės rudo cukraus;
0,5 stiklinės aliejaus;
2 kiaušiniai;
1/2 arbatinio šaukštelio druskos;
1 puodelio moliūgo masės;
0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių;
cinamono;
indelio rikotos siūrio.
Sausus ingredientus sumaišyti atskirai: miltus, druską ir kepimo miltelius. Tuomet kiaušinius išplakti su cukrumi, pilti aliejų, moliūgo masę, išmaišyti ir abi mases „sujungti“ (miltus sudėti į šlapią masę). Tuomet šią masę galima dėti į keksiukų skardą, popierėlius ir į kiekvieną keksiuką dėti po šaukštą rikotos sūrio, sumaišyto su cinamonu. Kepti 30 minučių, 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!