Tikrieji pavasario simboliai – 20 laipsnių perkopianti šiluma, žiedais apsipylusios obelys bei pirmosios kvapnutėlės ir be galo lauktos lietuviškos braškės. Vietos ūkiuose prisirpusios lietuviškos uogos šią savaitę jau pristatomos į parduotuves. Ankstyvas braškių startas, žinoma, džiugina, tačiau tai itin šviežias ir greitai gendantis produktas, todėl įsigijus svarbu žinoti keletą laikymo taisyklių. Be to, maisto technologė dalinasi net dviem nuostabiais receptais su...
braškės
Nuo A iki Z
Dabar pats metas ne tik iki soties prisivalgyti braškių, bet ir pasirūpinti, kad kitais metais galėtumėte mėgautis ne pirktinėmis, bet savo užsiaugintomis uogomis. Kad ir koks nedidelis jūsų daržas, braškių lysvei vietos visada galima rasti....
Šis itališko deserto receptas toks paprastas, kad pavyks kiekvienam!...
Daugiau jokio turinio