Na, gal netinka jūrų gėrybės. O visa kita – žuvys, daržovės, mėsa, paukštiena, dešrelės, rūgpienis, spirgučių padažas – puikumėlis! Jaukių, šiltų namų maistas, kurio dažnai pasiilgstame....
mėsa
Nuo A iki Z
Siūlome kelis patikrintus mėsos marinavimo receptus. Taip marinuoti šašlykai bus ne tik skanūs, jie bus dar ir sveiki bei tiks ir vaikams, nes mėsą siūlome marinuoti be jokio acto, majonezo ar alkoholio....
Paprikose ir pomidoruose išsitroškinusi mėsa – kvapni, minkšta ir labai skani. Patiekalą gardinkite savo mėgstamais prieskoniais....
Kad ir kas būtumėt – prisiekę kavos gėrėjai ar arbatos mėgėjai, daugeliui, išgėrus eilinį karšto gėrimo puodelį klausimas, ką daryti su kavos tirščiais ar arbatžolių pakeliais net nekyla. Grakščiu judesiu atidarome dureles po kriaukle ir turinį išmetame. Vis dėlto, galbūt neverta skubėti jų atsikratyti. Pateikiame jums 7 patarimus, kaip ir kur panaudoti atliekas, likusias po karšto gėrimo....
Maisto kepimas ant žarijų asocijuojasi su vasaros pramogomis lygiai taip pat kaip poilsis prie ežero ar porcija ledų, tačiau geriausia tai, kad kepimo sezonas gali tęstis net ir iki vėlyvo rudens. Jeigu šią vasarą dar neruošėte maisto lauke, nevėlu pradėti tai daryti. Įsigyti savo pirmąją kepsninę ar pakeisti savo kepimo įrankį naujesniu, padės straipsnyje pateikiama informacija. Apie kepsninių įvairovę ir pasirinkimo kriterijus konsultuoja Lietuvos Barbekiu kepėjų asoc...
Tai patiekalas, dėl kurio Jūsų artimieji dar ilgai prisimins Naujųjų Metų vakarienę. Gaminimas gal kiek ir sudėtingas, bet kartais reikia iššūkių ir virtuvėje....
Kas nemėgsta išvykų už miesto ir draugiškų piknikų kolektyviniuose soduose ar tiesiog gamtoje? O koks gi poilsis be skanaus gryname ore paruošto maisto? Siūlome 2 receptus, kuriuos tikrai verta išbandyti....
Šie kibinai išlieka traškūs net atvėsę. Beje, dėmesio vertas jų įdaras – jis labai skanus, nes žalia supjaustoma į mažus gabalėlius. Bus dar skaniau, jei pridėsite riebalų – štai tobulas kibinų įdaras....
Maisto kepimas ant grotelių turi daug privalumų – visų pirma, taip keptas maistas išsaugo naudingas ypatybes, antra, nereikės prieskonių, riebalų – visi produktai iškepa patys, nepraranda savo skonio ir aromato....
Šis receptas patiks tiems, kuriems jau pabodo šašlykai....
Patiekalas šaltai, alkanai dienai, kai atrodo, jog suvalgyti didžiulį puodą troškinio – vieni niekai. Pabandykite!...
Kai norisi greitai sušilti, virkite sriubos. Ją greitai paruošite, numalšinsite alkį ir dar nebaigus pietauti ar vakarieniausti pajusite malonią šilumą visame kūne....