Kartais tereikia paruošti padažo, kad įprastas patiekalas įgytų visiškai naują skonį. Žinoma, padažo galima ir nusipirkti. Bet visiškai paprasto – kaip šiame recepte – smagu pasigaminti ir patiems....
Grietinėlė
Atsitiktiniai
Pavasaris – šparagų sezonas. Tai daržovė, kuri auginama ir Lietuvoje. Kaip namuose pasigaminti skanios šparagų sriubos? Receptas – viešbučio „Radisson Blu Astorija“ restorano virtuvės šefo Gedimino Andriuškevičiaus....
Ar verta pirkti ledus gražioje pakuotėje, mokant ne tik už pieną, bet ir už tirštiklius, kvapiklius bei neaiškios sudėties augalinių riebalų mišinį? Jei šiandieninio plombyro skonis nuvilia, o maisto priedų kiekis tą nepasitenkinimą dar sustiprina, galima pasimėgauti naminiais ledais....