Vasara ir sumuštiniai – neatsiejami. Sotiems pusryčiams, pikniko krepšeliui, kelionei automobiliu ar priešpiečiams į darbą – jie tampa tikru išsigelbėjimu, kai norisi pavalgyti greitai ir nebrangiai. Ieškantiems naujų idėjų, su kuo tepti šviežią duoną, kulinarijos technologė siūlo išbandyti socialiniuose tinkluose audrą sukėlusį „tunokado“ receptą. Energijos suteikiančiam ir nuostabiai skaniam sumuštiniui reikės vos kelių nebrangių ingredientų – avokado, t...
tunas
Jei vis dar sukate galvą, kuo nustebinti svečius, paruošėme kelias paprastas, bet gardžias idėjas!...
Vasara – pats geriausias laikas mėgautis įvairiausiais žuvies patiekalais. O jei pasinaudosite žinomo kulinaro Roberto Ščesnavičiaus patarimais, tuomet paskutinį šiltojo sezono mėnesį savo virtuvėje patirsite ir dar daugiau malonių atradimų. Būtent tokiems žinomas vyras pakvies jau šį sekmadienio rytą, TV3 laidoje „Su Robertu lengviau“....