Moliūgai – tai puikus karotino, vitaminų šaltinis. Įvairovė jų didžiulė: žali, geltoni, oranžiniai, kreminiai, rudi, lygia odele, raukšlėta, įvairiausių formų – plokščiai apvalūs, briaunoti, mažutėliai, vidutiniai – sveriantys iki 3-8 kg svorio ir milžinai – 20 iki 500 kg. Valgomos visos dalys – minkštimas, sėklos, lapai, žiedai. Moliūgus galima valgyti šviežius, virti, kepti, skrudinti, troškinti, iš jų sėklų spaudžiamas aliejus....
Moliūgai
Kai orai vėsta, vis daugiau laiko leidžiame namie. Natūraliai ima noras juos puošti, įnešti spalvų, žaismingumo. Tai galite daryti pasitelkę tai, ką suteikia gamta - moliūgai, baklažanai, lapai, kaštonai......
Daugiau jokio turinio