Pripažinkite, juk net nepastebėjome, kaip pralėkė du vasaros mėnesiai, ir štai, mus pasitinka gražuolis rugpjūtis, pažerdamas saulės nugarintus rugių laukus, žvaigždėtą dangų ir dar pilnas saujas vasaros gėrybių. Tarp jų – ir juodieji serbentai. Jeigu jau atsivalgėte šviežių uogų, šį kartą siūlau jas sunaudoti gaminant sveiką ir gaivų vasaros desertą – juodųjų serbentų musą....
desertas
Ši deserto idėja turėtų patikti daugeliui. Kai kas neįprasto, bet labai skanaus....
Šis desertas idealiai tinka pasilepinti laisvadienių metu....
Saldžių kepinių aromatai visad primena jaukius namus, gražiausias akimirkas, pakilią nuotaiką. Gaminkite su džiaugsmu, ir susirinkusieji prie šventinio stalo tikrai įvertins jūsų pastangas....
Pasigaminkime itališkų kanolių, vadovaudamiesi šiuo paprastu receptu. Tai klasikinis itališkas saldumynas traškiu viršumi, užpildytas saldžiu rikotos kremu. ...
Ankstyvą pavasarį, kai organizmui po žiemos taip trūksta vitaminų ar mineralų, ir ypač jeigu norisi išbandyti ką nors nauja virtuvėje, siūlau palepinti save ar svečius dilgėlių tortu. Jis tikrai skanus ir atrodo labai originaliai – žalias....
Estetiški patiekalai sukuria šventišką nuotaiką, o Kalėdos – tai tas metas, kai gebėjimas gaminti ne tik gardžius, bet ir gražius valgius yra be galo svarbus. Nors smagu paganyti akis, kaip dirba garsūs virtuvės šefai, bet dažniausiai tų grožybių savo virtuvėje nebandome sukurti. Atrodo ir sudėtinga, ir laiko labai imlu. Be reikalo taip manome – kai kurios gudrybės yra labai paprastos....
Saldžių kepinių aromatai visad primena jaukius namus, gražiausias akimirkas, pakilią nuotaiką....
Net ir tie, kurie nėra ledų mėgėjai, karštomis vasaros dienomis neatsisako šio šalto deserto. Yra apskaičiuota, kad šiltuoju metų laiku visame pasaulyje ledų porcija parduodama kas tris sekundes. Šį skaičių galite pakeisti gamindami ledus namuose. Pamėginkite....
Liko naminių keptų ar pirktinių sausainių, kekso, biskvito ar pyragui nesunaudojote viso įdaro? Pagaminkite iš jų desertą, kur nereikia nei kiekių paisyti, nei tikslaus recepto laikytis. Į kiekvieną stiklinę sluoksniuokite kelis skirtingų rūšių produktus, o jų skonius derinkite pasitelkę tik savo vaizduotę......
Pasidabinęs traškia plutele, tačiau burnoje tirpstantis prancūziškasis sviestinis ragelis – kruasanas – kepinių lyderis jau ne vieną amžių....
Šis itališko deserto receptas toks paprastas, kad pavyks kiekvienam!...