Oro temperatūrai gerokai nukritus, savaime pradedama žvalgytis į sotesnius ir šiltesnius patiekalus. Svarbiu jų ingredientu gali tapti ir nebrangi varškė, panaudojama ne tik desertams, bet ir sūriems bei pikantiškiems patiekalams. Gydytojas dietologas Edvardas Grišinas taip pat priduria, kad varškė – puikus pasirinkimas norintiems maitintis maistingai ir sveikai. Ieškantiems kulinarinio įkvėpimo, kaip sočiai ir visai paprastai pagaminti varškės patiekalus, kulinarijos meistrai siūlo tris nebrangių receptų idėjas.
Lazanija
Kiek neįprastas lazanijos receptas. Paeksperimentuokime!...
Pateikiame gardų receptą, kuris nudžiugins ir Jus, ir Jūsų artimuosius....
Obuolys ne vienam yra vienas mėgstamiausių vaisių - jis paprastas, bet labai naudingas ir skanus. Tiesa, kiekvieną rudenį ateina laikotarpis, kai graužti obuolius kiek pabosta, tuomet pereinama prie jų kepimo orkaitėje, kol pabosta ir tai. Taip turite kelias dėžes obuolių, bet nežinote, ką su jais nuveikus. Pateikiame Jums keturis receptus, kaip obuoliais pagardinti šeimos pietus. Tikri obuolių mėgėjai gali pamėginti visus šiuos patiekalus pietumsparuošti iš karto!...
Šį patiekalą namiškiai minės dar ilgai!...
Savaitgalis - toks metas, kai galima sau leisti pasilepinti. Tad kodėl šiandien nepasigaminus lazanijos?...
Kai italų klausia, kas iš tikrųjų sugalvojo makaronus, jie kažkaip nenorom atsako, kad kinai. Ir ką čia slėpti – patiekalas, kuriuo taip didžiuojasi Apeninų pusiasalis, gimė Rytuose, ir tai atsitiko daugiau kaip prieš keturis tūkstančius metų....