Nemėgstančių morkų surasti būtų sunku. Spalvingą ir traškią šviežią morką su malonumu triauškia net vaikai. Ji taip pat tikras išsigelbėjimas tiems, kas nori sutaupyti ir sveikai maitintis. Todėl morkų salotos nuo seno yra ypač populiarus garnyras prie įvairių patiekalų. Jeigu rutina kiek pabodo – išbandykite šiek tiek kitokią jų versiją, kurią siūlo „Iki“ kulinarai. Papildomų išlaidų nereikės, o nustebinsite nauju skoniu.
Medus
Pasirodo, sukauptas medaus, kavos ir pupelių atsargas galite palikti proanūkiams....
Šiandien medų dažniau naudojame ne meduolių tešlai, o vištų sparnelių ar alyvuogių marinatams. Ir puiku – jis kulinarijoje pritaikomas labai įvairiai, cukrų juo galima keisti daug kur....
Apribojimų bitininkauti nėra nei pagal profesiją, nei pagal lytį, amžių ar odos spalvą. Reikia tik nusiteikimo. Galbūt galvojote apie tai, tačiau jau keletą metų nieko nedarote? Dalinamės bitininkystės privalumais ir pagrindinėmis priežastimis, kas jus gali nuo to riboti.
Paruošti tokį patiekalą reikia visai nedaug laiko......
„Padirbtas medus yra įprastas mūsų turgavietėse. Dažniausiai naudojamas vandeniu skiestas ir įvairiomis kvapiosiomis medžiagomis pagardintas cukrus, kuris būna maišomas su tikru medumi“. Galvojate, kad tai ištrauka iš vakarykščio laikraščio ar žodžiai, kurie tik ką išgirsti per radiją? O štai ir ne. Šį straipsnį aš pradėjau citata iš 1855 m. išleistos Hassel'io knygos „Falsifikatų nustatymas“....