Švieži kopūstai yra viena mėgstamiausių naujo pavasarinio derliaus daržovių, o gardžiai juos paruošti galima vos su keliais priedais. Juose gausu maistingų medžiagų, o viso patiekalo kaina neapsunkins ir piniginės. O dar geriau – reikės visai nedaug laiko virtuvėje. Jeigu į kulinarinę kasdienybę įsisuko rutina, kulinarijos technologė dalijasi 3 receptais....
kopūstas
Dažniausiai iš visų kopūstų veislių – žiedinis kopūstas, Briuselio kopūstas, ropinis kopūstas, garbanotasis kopūstas ir kiti – mūsų lysvėse ir ant stalų galima išvysti įprastą baltąjį gūžinį kopūstą. Kaip jį išsaugoti šviežią iki pavasario, kokios jo veislės geriausiai tam tinka ir į ką atkreipti dėmesį....
Šie balandėliai turėtų patikti ir įtikti visai šeimai!...
Pernai, belaukdama šv. Velykų, dažiau velykinius kiaušinius ne su pirktiniais cheminiais dažais, o išbandžiau įvairius maistui vartojamus augalus. Rezultatai buvo labai įdomūs ir netikėti, apie juos galima rasti ČIA...
Visada turėti ant stalo žalumynų – labai lengva. Daugelis augalų sudygsta vandenyje ir duoda naują derlių. Galite susikurti namuose mažą oranžeriją – vitaminai suteiks jėgų kiekvieną dieną. O šių daržovių Jums pakaks įsigyti vieną kartą....
Esame įpratę prie tradicinių patiekalų, tačiau kartais verta paeksperimentuoti ir nustebinti kitus....