Geriausia Kalėdinė dovana - žurnalo MANO NAMAI prenumerata!
Eksperimentams virtuvėje: traškučiai iš lapinio kopūsto (kale)

Eksperimentams virtuvėje: traškučiai iš lapinio kopūsto (kale)

Gaminti juos be galo paprasta!

Norimą kiekį kopūsto lapų nuplauti, nusausinti ir sudėti į kepimo skardą. Džiovinti lapus iki 120 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Shutterstock

Priklausomai nuo orkaitės, išdžiūti gali ir greičiau, todėl reikėtų tikrinti.

Shutterstock

Kai lapai visai išdžiūsta, ištraukti iš orkaitės ir šiek tiek apšlakstyti aliejumi, sumaišytu su mėgstamais prieskoniais ir kramsnoti kaip įprastus traškučius. Šie traškučiai taps visos šeimos atradimu!

Skanaus! 

Šaltinis: jaukunamuose.blogspot.com/

Mano išsaugoti straipsniai