Kepta, troškinta, virta, plėšyta – vištiena gali lengvai įgauti skirtingus pavidalus ir tapti daugybe patiekalų, nuo sriubos iki kepsnelių. Dėl tokio universalumo ji yra viena populiariausių mėsų pasaulyje, o jos vartojimas kasmet tik auga. Tokias tendencijas patvirtina ir Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė. Anot jos, nors ir nuolat besivaržanti su kiauliena, vištiena yra vienas dažniausių pirkėjų kasdienių pasirinkimų....
marinatas
Įspūdingas maistas. Greitai paruošiama. Labai greita. Ypatingai skanu. Labai geras užkandis ir prie alaus, ir prie vyno. Nustebinsite net didžiausius gurmanus....
Ant grilio keptą maistą mėgsta daugelis, ypač vasarą. Kai daug laiko praleidžiame gamtoje, kepsninėje ruoštas maistas tampa dar skanesnis. Visgi, įsibėgėjęs grilio sezonas vilioja pasinerti į eksperimentus ir kepti ne tik šašlykus, dešreles ar mėsainius, bet rinktis sūrius, daržoves, vaisius ir žuvį. Ant kepsninės kepta žuvis – tikra palaima ieškantiems lengvesnių skonių ir tiems, kam mėsos patiekalai šiek tiek pabodo. Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komu...
Raudonieji burokėliai raunami rugsėjo pabaigoje – spalio pradžioje, tad jei to nepadarėte – jau pats metas. Pateikiame patarimus, kaip juos išsaugoti per žiemą ir vieną marinavimo receptą....