Grilis – niekada neišsemiama vasaros tema, o jame kepti patiekalai – net ir patys paprasčiausi visuomet priverčia aikčioti iš nuostabos....
žuvis
Atsitiktiniai
Vėstančiam rudens pradžios vakarui, kai dar nesinori valgyti nieko sunkaus, puikiai tiks žuvis — lašiša. Dar daugiau, koks ruduo be obuolių ir medaus. Tad šiandien jums siūlau labai greitą, bet ypatingai skanų receptą....
Kuo pagardinti keptą žuvį – lašišą, upėtakį, menkę? Išbandykite pačių pasigamintą natūralaus jogurto ir žalumynų padažą. Jo skonis priklausys nuo pasirinktų žalumynų. Mėgstate gražgarstes – ruoškite padažą iš jų, labiau patinka bazilikai – ruoškite iš bazilikų....
Artėjant didžiosioms metų šventėms ypatingą dėmesį teikiame žuvies patiekalams. Tačiau, kad šiemet iš tikrųjų sužibėtumėte savo kulinariniais sugebėjimais, reikėtų žinoti keletą žuvies parinkimo, apdorojimo ir gaminimo gudrybių, su kuriomis susipažinsite šiame straipsnyje....
Paprastai vandens telkinių įžuvinimą pradedame ankstyvą pavasarį ir tęsiame maždaug iki vidurvasario. Tačiau remiantis patyrusių žuvininko patirtimi, žieminis įžuvinimas taip pat gali būti nebloga idėja....
Vaišės gamtoje – vienos laukiamiausių pavasario pramogų. Tokioms išvykoms entuziastingai ruošiamės: tariamės su draugais, patikriname, ar tebetinkami nuo praėjusių metų iškylų atributai ir, žinoma, atsakingai sudarome valgiaraštį....
Daugiau jokio turinio