Kas gi nemėgsta balandėlių? Dažna šeima turi savo mėgstamiausią versiją, tačiau populiariausi, žinoma, yra tradiciniai kopūstų suktinukai su ryžių ir mėsos įdaru. Tačiau tai tik viena iš daugelio galimybių – jei jaučiate, kad norite šiek tiek pokyčių ir didelio malonumo prie stalo, pasigaminkite įdarytus aromatingus turkiškus kopūstų suktinukus.
balandėliai
Nuo A iki Z
Esame įpratę prie tradicinių patiekalų, tačiau kartais verta paeksperimentuoti ir nustebinti kitus....
Kopūstai, rodos, tiek daug telpa į šį vieną žodį. Mums, lietuviams, iki negalėjimo pažįstama daržovė, kurią prisimename atėjus rudeniui ir žiemai, kuomet močiutės ir tėveliai ima juos raugti, verda sriubas ar gamina troškinius....