Naminiai, kvepiantys, minkšti, bet tuo pačiu traškūs pyragėliai su mėsa – tikriausiai daugelio močiučių firminis patiekalas. Be galo skanu kaip įdarą naudoti grybus. Po 40 minučių šie pyragėliai jau garuos ant jūsų šeimos stalo....
kibinai
Kibinai yra mano mėgiamiausias patiekalas, kai reikia gaminti daugiau nei 4 žmonėms. Labai lengva, greita ir svarbiausia skanu. Žinoma, darant dideliam kiekiui žmonių susiduri su problema, kad būna daug mėsos, daug tešlos, kuriai išminkyti reikia vyriškų rankų. Bet, matyt, tešlos minkymas pas mane yra paveldėtas iš senelio. Aš visada kibinus darau su kiauliena, nes aviena man nepatinka. Bet galima būtų daryti su bet kuo, ...
Šie kibinai išlieka traškūs net atvėsę. Beje, dėmesio vertas jų įdaras – jis labai skanus, nes žalia supjaustoma į mažus gabalėlius. Bus dar skaniau, jei pridėsite riebalų – štai tobulas kibinų įdaras....