Prasidėjo šiltasis metų sezonas. Daugumai šis laikotarpis asocijuojasi su buvimu gamtoje, maisto ruošimu grilyje bei smagiais pašnekesiais su mylimais žmonėmis. Maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ kūrėja Kristina Pišniukaitė-Šimkienė – ne išimtis. Ji sako, kad sako, kad vasarą jai labiausiai praverčia greitai paruošiamų patiekalų receptai, kuomet gardžiai pavalgyti gali gausus būrys artimųjų bei draugų....
Aštrūs prieskoniai
Atsitiktiniai
Elgseną tyrinėjantys mokslininkai teigia, kad pomėgis valgyti aštrų maistą priklauso nuo žmogaus charakterio. Manoma, kad tokių patiekalų gerbėjams reikia adrenalino, jie mėgsta keliones ir šiaip nuotykių kupiną gyvenimą. Kita vertus, permainos gali neaplenkti nė vieno – juk prie aštraus maisto įprantama....