Ar kada nors pasvajojate žiūrėdami kulinarines laidas, kad norėtumėte savo virtuvėje turėti įvairiausių prieskonių, bet visada pagalvodavote, kad tam reikia vietos, reikia turėti priemones ir žinoti kaip. Bet leiskite man pasakyti NE šioms mintims ir išduoti paslaptį, kad prieskoniniai augalai gali būti auginami kiekvieno namuose.
Jums reikės:
Medinės lentos (senos arba specialiai sendintos);
Stiklainių;
Metalinių vamzdžių laikiklių;
Paveikslams skirtų kabinimo žiedelių;
Plaktuko, vinių bei atsuktuvo;
Prieskoninių žolelių (sėklų ar ūglių);
Kreidlentės dažų ir kreidos;
Teptuko;
Žemių.
Procesas:
Ant medinės lentos atsižymėkite tolygiai, kur kabės jūsų stiklainiai.
Nudažykite vietas, kur užrašysite su kreida žolelių pavadinimus. Nudažant kreidlentės dažais, pavadinimus ir žoleles galėsite keisti labai paprastai.
Pritvirtinkite metalinius vamzdžių laikiklius prie medinės lentos vinimis.
Iš lentos galo prikabinkite kabinimo žiedelį.
Pasodinkite prieskonines žoleles į stiklainius, tada stiklainius pritvirtinkite prie metalinių laikiklių ir gerai juos suspauskite.
Tada belieka tik prikabinti lentą prie virtuvės sienos.