Kiekvienas sodininkas sprendžia savarankiškai dėl augalų tręšimo priemonių. Galima išsirinkti tinkamą variantą iš daugybės galimų, o vienas iš tokių – kiaušiniai. Galbūt tai jums pasirodys keista, bet tręšti augalus rekomenduojama ne tik kiaušinių lukštais, bet ir pačiais kiaušiniais. Dalinamės sodininkų paslaptimi....
kiaušinis
„Pramuši ledą, randi sidabrą, pramuši sidabrą randi auksą“ – šios neįmantrios mįslės atsakymas yra, žinoma, kiaušinis. Ką daryti su „sidabriniu“ baltymu ir „auksiniu“ tryniu mes puikiai žinome. Tačiau ar žinojote, kad naudingas gali būti ir kiaušinio lukštas – tas pats, kurį dažniausiai išmetame? Pateikiame Jums 10 būdų, kaip juos panaudoti buityje....
Turbūt daug kas Iš vaikystės prisimena, kokios skanios namie gamintos smėlio juostelės. Taigi dalinamės šiuo burnoje tirpstančiu receptu....
Šį kartą norisi pakeliauti daug plačiau po pasaulį ir pasidomėti kaip gi skirtingos šalys priėmė Kolumbo atgabentą gėrį – bulves. Europoje kiekviena tauta atrastų savo valgiaraščiuose bent kelis tradicinius patiekalus, kuriuose naudojamos bulvės. Lietuvoje mums gerai pažįstami bulviniai blynai ar cepelinai populiarūs ir kaimyninėse šalyse, tokiose kaip Lenkija, Ukraina ar Baltarusija. Dažniausiai kiekvienas turi savo specialius receptus, kurie virtuvėje virsta šede...
Gera idėja, kaip paprastai ir greitai sukurti originalią šventinę dekoraciją, kuri papuoš jūsų Velykų stalą ir maloniai nustebins svečius....
Kiaušinis – amžino gyvybės rato, atgimimo simbolis – ant šv. Velykų stalo užima garbingą vietą, pagrindinis šios pavasario šventės atributas. Prieš Velykas kiekvienoje šeimoje kiaušiniai dažomi svogūnų lukštais, įvairiais kitais gamtiniais ar cheminiais dažais, marginami vašku arba dar ir skutinėjami įvairiais raštais. Tai pagrindinis malonus užsiėmimas, suteikiantis daug džiaugsmo visai šeimai, besiruošiant ilgai lauktai pavasario šventei....
Taigi, norite pusryčių kaip aukščiausios klasės restorane? Siūlome du metodus kaip kiaušinius išvirti be lukšto....