Šį savaitgalį sinoptikams žadant gerus orus, greičiausiai ne vienam kyla mintis, jog būtų neblogai ant atviros ugnies pasikepti mėsos. Tai nėra sunku, kadangi kepimas ant grotelių yra įgūdžius aukštinantis užsiėmimas. Jeigu gerai paruošėte mėsą ir mokate ją iškepti, jums nereikės įmantrios kepsninės. Spontaniškai išvažiavus stovyklauti tiks ir pati pigiausia kepsninė, dar daugiau, galite nemokėti pinigų, o pasidaryti kepsninę iš plytų ir medžio šakelių. Kita ...
barbekiu
Maisto kepimas ant žarijų asocijuojasi su vasaros pramogomis lygiai taip pat kaip poilsis prie ežero ar porcija ledų, tačiau geriausia tai, kad kepimo sezonas gali tęstis net ir iki vėlyvo rudens. Jeigu šią vasarą dar neruošėte maisto lauke, nevėlu pradėti tai daryti. Įsigyti savo pirmąją kepsninę ar pakeisti savo kepimo įrankį naujesniu, padės straipsnyje pateikiama informacija. Apie kepsninių įvairovę ir pasirinkimo kriterijus konsultuoja Lietuvos Barbekiu kepėjų asoc...