53% NUOLAIDA ŽURNALO MANO NAMAI PRENUMERATAI
obuoliu traskuciai
Obuolių traškučiai

Sveikuoliški obuolių traškučiai: lengvas ir greitas receptas

Puikus užkandis, derantis su tokiais patiekalais kaip moliūgų sriuba, sumuštinis su vištos krūtinėle, o ir be galo praverčiantis kelionėse, ar kai reikia papuošti pyragus bei kitus desertus. Vardinti, kaip ir su kuo obuolių traškučiai tinka, prireiktų gerokai daugiau žodžių, nei pačiam receptui aprašyti…

Obuolių traškučių ingredientai:

2 obuoliai,
2 šaukšteliai cinamono.

Paruošimo būdas:

  1. Supjaustykite obuolius kiek įmanoma plonesniais žiedais ir suklokite juos tolygiai ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
  2. Užbarstykite cinamono ir kepkite, kol obuoliai paskrus bei išgaruos vanduo – mažiausiai 20 minučių.
  3. Beje, traškučiai nebus išties traškūs, kol neatvės.
  4. Jei obuolius supjaustysite storesnėmis riekelėmis, jie vis tiek bus gardūs, bet ne tokie traškūs.

Patarimas:

Kepdami vis meskite akį, ar traškučiai nesvyla – jei riekelės nevienodo storio, kai kurioms taip gali nutikti.

obuoliu traskuciai
Obuolių traškučiai
Mano išsaugoti straipsniai