ŽURNALAS MANO NAMAI JAU 30 METŲ SU JUMIS
Savaitgalio eksperimentams: pica su antiena ir figomis

Savaitgalio eksperimentams: pica su antiena ir figomis

Kodėl nepasilepinus pica? Pateikiame receptą žinsgnis po žingsnio!

1 picai reikės:
picos tešlos;
2 figų;
jau paruoštos antienos;
150 g tarkuoto mocarelos sūrio
saujos rukolos salotų.

Picos padui aptepti:
1,5 v.š. aliejaus;
1 v.š. balzaminio acto kremo;
druskos;
5 pipirų mišinio.

Asmeninis archyvas

Picos tešlą iškočiojame, aptepame padažu, barstome sūriu. Dedame supjaustytas figas bei antienos gabaliukus. Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 20 min. Prieš patiekiant pabarstykite rukolos salotomis.

Skanaus!

Šaltinis: jelena-rimaviciene.blogspot.lt

Mano išsaugoti straipsniai