53% NUOLAIDA ŽURNALO MANO NAMAI PRENUMERATAI
Virtuvės eksperimentai: dvipusė pica per 10 minučių

Virtuvės eksperimentai: dvipusė pica per 10 minučių

Uždaroji pica vos per 10 minučių, kuriai nereikės orkaitės! Įdarą galite keisti pagal savo skonį ir turimus produktus, svarbiausia – negailėkite sūrio! Aš siūlau patį paprasčiausią variantą. Šios picos privalumai: puikiai tinka į išvykas, piknikus su vaikais, nes patogu valgyti ir neištepsite ranku. Skani tiek šilta, tiek šalta.

2 picom reikės:

4 tortilijų;

250 g rūkytos antienos filė (ar kita mėsa pasirinktinai);

pomidorų padažo;

sūrio.

Asmeninis archyvas

Tortiliją ištepame pomidorų padažu. Dedame pjaustytą kubeliais karštai rūkytą antieną (galite keisti karštai rūkytu kumpiu), ant viršaus dedame gausiai sūrio, uždengiame kita tortilija. Dedame į įkaitintą sausą keptuvę, kepame ant nedidelės ugnies, kol gražiai apskrus, paskui labai atsargiai apverčiame ir pakepame kitą pusę. Iškeptą picą išimame, šiek tiek atvėsiname ir tada pjaustome į 6-8 dalis.

Asmeninis archyvas

Skanaus!

Asmeninis archyvas

Už receptą dėkojame tinklaraščiui „Remember every moment“

Mano išsaugoti straipsniai