Šis sekmadienis – tai diena, kai savo brangiausioms dėmesį galime rodyti įvairiausiomis formomis. Mes nusprendėme išbandyti šį pyragą ir nenusivylėme!
Tešlai:
200 g sviesto;
0,3 stikinės cukraus;
vanilinio cukraus;
2 stiklinės miltų;
Įdarui:
0,5 kg varškės;
3-4 kiaušiniai;
0,4 stiklinės cukraus;
stiklinė 236 ml.
Sviestą sutarkuojame, sumaišome su cukrumi ir miltais. Susidaro biri masė. Įdarui sumaišome varškę, cukrų ir kiaušinius.
Kepimo indą patepame sviestu, suberiame pusę miltų, sviesto, cukraus mišinį, išlyginame, ant jo užpilame varškę, o ant viršaus vėl miltų, sviesto, cukraus mišinį.
Kepti 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
Asmeninis albumas
Skanaus!
Šaltinis: jelena-rimaviciene.blogspot.lt