Savaitgalis – idealus metas eksperimentams virtuvėje. Šįkart – burnoje tirpstančių sausainių receptas!
Reikės: 250 ml sutirštinto pieno, 200 g sviesto, 200 g cukraus, 400 g sausų pieno miltelių, 200 g kokosų drožlių, 200 g vaflių, šaukštelio migdolų esencijos, 100 g skrudintų migdolų. Papuošimui – 100 g kokosų drožlių.
Į dubenį supilkite kondensuotą pieną, sudėkite supjaustyto sviesto gabalėlius ir suberkite cukrų, pieno miltelius. Viską išmaišykite. Susmulkinkite vaflius ir suberkite jų trupinius kartu su kokosų drožlėmis, migdolų ekstraktu į prieš tai gautą masę. Viską išmaišykite. Iš paruoštos tešlos suformuokite rutuliukus. Į kiekvieno vidų įspauskite po riešutą. Papuošimui kiekvieną rutuliuką apvoliokite kokosų drožlėse.
Skanaus!