Dabar galime džiaugtis cukinijų derliumi, tad pats metas paeksperimentuoti ir virtuvėje!
Sudėtis:
3-4 bulvės;
1 kiaušinis;
Pora šaukštų miltų;
Druska, pipirai;
Sauja svogūnų laiškų;
Aliejaus kepimui.
Padažui:
Pora agurkų;
Česnako skiltelė;
Pundelis krapų;
200 ml natūralaus jogurto be priedų.
Paruošimas:
Cukiniją ir bulves nuskusti, sutarkuoti burokine tarka. Įmušti kiaušinį, pagardinti prieskoniais ir suberti miltus bei susmulkintus svogūnų laiškus. Gerai išmaišyti ir blynus kepti keptuvėje ant aliejaus.
Blynus galima pateikti su jogurtiniu padažu. Jam stambiai sutarkuoti porą agurkų, įberti susmulkintus krapus, įspausti česnako skiltelę, pagardinti druska, pipirais ir sumaišyti viską su natūraliu jogurtu be priedų.
Be to, skanu į lėkštę prisidėti salotų.
Skanaus!