Praūžęs didžiųjų metų švenčių maratonas greitai skelbs sėjos pradžią. Ir nors pavasaris dar negreitai džiugins saulės spinduliais, tačiau jau dabar verta pamąstyti apie ankstyvųjų, ilgos vegetacijos daržovių sodinimą. Kada ir kaip sodinti skaniąsias paprikas ir populiariuosius pomidorus pataria UAB „Nojus“....
paprikos
Paprastas receptas, kuris patiks ne tik vegetarams....
Elgseną tyrinėjantys mokslininkai teigia, kad pomėgis valgyti aštrų maistą priklauso nuo žmogaus charakterio. Manoma, kad tokių patiekalų gerbėjams reikia adrenalino, jie mėgsta keliones ir šiaip nuotykių kupiną gyvenimą. Kita vertus, permainos gali neaplenkti nė vieno – juk prie aštraus maisto įprantama....
Troškiniai tinkami visiems metų laikams. Tad siūlome išbandyti troškinį, kuris bus ne tik sotus, bet ir vizualiai spalvingas....
Aitriosios paprikos patiekalui suteikia subtilų ir kartu dramatišką šilumos pojūtį – tuo įsitikinsite išmėginę šiuos įdomius receptus. O kaip aitriąsias paprikas vartoti (su sėklytėmis ar be jų), priklauso nuo jūsų......
Kas nemėgsta išvykų už miesto ir draugiškų piknikų kolektyviniuose soduose ar tiesiog gamtoje? O koks gi poilsis be skanaus gryname ore paruošto maisto? Siūlome 2 receptus, kuriuos tikrai verta išbandyti....
Šią vasarą mane apėmė šaldymo, konservavimo manija. Šaldiklyje žiemos jau laukia trintos braškės, serbentai, žalumynai, net rabarbarai. Spintelėje tūno braškių, vyšnių, rabarbarų, obuolių su vanile uogienės. Savaitgalį viriau uogienę iš tėvų sode augančių uogų, kurių pavadinimo neprisimenu, –juodųjų serbentų ir agrastų hibridų. Ir, galiausiai, gaminau ir į stiklainius dėjau lečo – paprikas su pomidorais. Man tai be galo skanu ir galiu jį valgyti ne tik k...
Saldžioji paprika būtina kiekvienos šeimininkės virtuvėje. Apie veislių pasirinkimą, sėją ir daiginimą – šiame straipsnyje....
Daugiau jokio turinio