Dar XVIII a. europiečiai, „susipažinę“ su avinžirniais, skrudindavo juos kaip kavos pupeles ir gamindavo gėrimą, panašų į cikorijų ar kviečių „kavą“, o dabar šis produktas nepakeičiamas ne tik ant vegetarų stalo. Apsilankius Azijoje, Šiaurės Afrikoje tiesiog būtina parsivežti vieną kitą patiekalo iš avinžirnių receptą....
humusas
Pagerinkite savo dirvožemį organiniu būdu, panaudodami vertingus ant medžių augančius lapus....
Pasaulio virtuvė yra tokia įvairi ir turtinga, kaip ir įvairios kultūros, kurios ją sukūrė. Kiekviena šalis, kiekvienas regionas turi savo unikalią maisto gamybos tradiciją ir būdingus ingredientus. Šiame straipsnyje mes keliausime po pasaulį per skonius, pasidalydami etniniais ir regioniniais receptais, kurie leis jums išmėginti naujus patiekalus ir sužinoti daugiau apie kitų kultūrų virtuvę....