Pasibaigus Velykoms dažnai lieka įvairiausio maisto likučių, tarp jų ir virtų kiaušinių. Jeigu mintis valgyti juos vienus – nebedžiugina, siūlome net keletą receptų, kuriuose paprastai juos panaudosite. Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, sako, kad per šventes prisiragavę tiek įmantrių, tiek tradicinių lietuviškų patiekalų, joms pasibaigus pirkėjai stengiasi rinktis daugiau lengvesnio, sveikatai palankaus maisto....
farširuoti kiaušiniai
Ieškote, kuo nustebinti per šias Velykas? Verta pažvelgti į kiaušinių dažymą šiek tiek kitaip – ne visi žino, kad patys kiaušiniai, ne tik jų lukštai, taip pat gali būti spalvoti. Tereikia kelių šviežių daržovių, žiupsnio prieskonių, ir išleidus vos kelis eurus, ant jūsų stalo pražys nuostabios pavasario spalvos. Maisto technologė dalinasi žiniomis, kaip paruošti spalvingus kietai virtus ir lengvai marinuotus kiaušinius, tikrai išsiskiriančius iš kitų šventin...