Kartais nė nepagalvojame, kad trąšas ir chemikalus gali atstoti patys paprasčiausi produktai – druska, cukrus, česnakas, kefyras, garstyčios....
cukrus
Turbūt daug kas Iš vaikystės prisimena, kokios skanios namie gamintos smėlio juostelės. Taigi dalinamės šiuo burnoje tirpstančiu receptu....
Šiandien medų dažniau naudojame ne meduolių tešlai, o vištų sparnelių ar alyvuogių marinatams. Ir puiku – jis kulinarijoje pritaikomas labai įvairiai, cukrų juo galima keisti daug kur....
Imbierinis namelis - tai ne tik skanėstas, bet ir namų puošmena. Skirkite tam apie šešias valandas ir nudžiuginkite visą šeimą!...
Ant Velykų stalo nepamirškite patiekti ir saldumynų....
Skubu dalintis receptu, nes slėpti tokio skonio pyragą ir kokosinę karamelę būtų nuodėmė....
Parodykite žmogų, kuris nemėgtų blynų. Mūsų favoritai - ploni, minkšti, ne itin perkepti lietiniai. Iki šiol dažniausiai juos valgydavome su sviestu ir cukrumi, t.y. į karštą lietinį susuku gabaliuką sviesto ir cukraus, o kai sviestas ištirpsta, valgom ir džiaugiamės. Bet pastaruoju metu, kai tenka šiek tiek apriboti riebalų vartojimą, sviesto įdarą pakeitėm karamele. Žinoma, tik paruošimas užtrunka ilgiau. Bet jei pasiruošite karamelės iš anksto, tada užtruksite t...
Kas gali geriau papuošti namus nei viliojantis maisto kvapas? Sekmadienis – tai laikas, kurį turėtumėme praleisti su šeima. Nuolat skriedami maistui neskiriame reikiamo dėmesio – tiesiog griebiame tai, kas papuola po ranka. Žinoma, tą patį darome ir su savimi, o galiausiai ir artimiausiais žmonėmis....
Daugiau jokio turinio