Galbūt kai kurie produktai baigė galioti? Nieko tokio! Juos galite panaudoti dar kartą šveisdami namus.
1. 9 maisto produktai, kurie stebėtinai gerai valo
Apie juos galite sužinoti ČIA
2. 7 netradiciniai kečupo panaudojimo būdai buityje
Kečupas populiarus visame pasaulyje, dažniausiai jis patiekiamas prie gruzdintų bulvių, o kai kurie amerikiečiai patiekia kelias bulves prie dubens kečupo. Užsisakius maisto į namus, dažnai lieka nepanaudotų kečupo pakelių, kuriuos įmetame į spintelę ar šaldytuvą – atsargai. Nereto iš mūsų šaldytuve yra užsilikusių pusiau išnaudotų kečupo butelių ar indelių. Kadangi maistą išmesti yra neprotinga, pateikiame kelias būdus, kaip galima kūrybingai panaudoti populiariojo pomidorų gaminio atsargas.
Visą straipsnį rasite ČIA
3. 24 dalykai, kuriuos galite valyti su citrina
Citrina yra ekologiškas valiklis ir natūrali dezinfekcijos priemonė. Jis malonaus kvapo ir geriausia yra tai, kad greičiausiai šiuo metu jūs turite vieną savo šaldytuve.
Šias gudrybes galite sužinoti ČIA
4. 17 būdų, kaip namuose panaudoti bananų žievę
Suvalgius bananą – neišmeskite jo. Pasirodo, jo žievę galima panaudoti įvairioms reikmėms.
Kaip? Skaitykite ČIA
5. 20 vaisių likučių ir daržovių lupenų panaudojimo būdų
Neišmeskite savo virtuvės atliekų – panaudokite jas. Išorinėse vaisių ir daržovių odelėse dažniausiai būna likę užtektinai medžiagų, kad jas būtų galima panaudoti dar kartą.
Apie tai skaitykite ČIA