Pagal šį receptą pagamintos picos pakaks 4 asmenims.
Reikės: 500 g atšildytos bemielės sluoksniuotos tešlos, 4 šaukštų alyvuogių aliejaus, 3 didesnių smulkiai pjaustytų svogūnų, žiupsnelio smulkintų rozmarinų, 350 g virtų burokėlių, 250 g ožkų sūrio, druskos, pipirų, 2 šaukštų lazdynų riešutų.
Iškočiokite tešlą ir patieskite ją ant kepimo skardos. Įkiškite ją į įkaitintą iki 190 ºC orkaitę ir kepkite 20 min. Per tą laiką paruoškite įdarą: keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite pjaustytus svogūnus, įpilkite 2 šaukštus vandens. Riebalai turi apsemti svogūnus. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite, kol svogūnai pasidarys visiškai minkšti. Tuomet įberkite rozmarinų. Šią masę tepkite ant tešlos, palikdami 4 cm atstumą nuo kraštų. Ant viršaus sudėkite smulkintus burokėlius ir trupintą ožkų sūrį. Pagardinkite druska ir pipirais. Viską įdėkite į orkaitę ir kepkite 15 min. Likus 3 min. iki kepimo pabaigos apibarstykite lazdynų riešutų ir leiskite jiems vos apskrusti. Išimtą iš orkaitės patiekalą papuoškite burokėlių ar gražgarsčių lapais.
Alternatyva: ožkų sūrį galite pakeisti rikota. Jis patiekalui suteiks švelnesnio ir saldesnio skonio.