Plovas — Artimųjų Rytų patiekalas. Turbūt labiausiai žinomas uzbekiškas plovas, gaminamas su aviena arba ėriena. Bet reikia nepamiršti, kad ispaniška paella arba itališkas risotto irgi labai primena plovą. Tai kaip atskirti tikrą plovą nuo ryžių košės su mėsa? Tuoj pat viską sužinosite. Beje, dalinamės greitu ir gan paprastu plovo receptu. Užruksite vos 1, 5 valandos. Žemiau pateiktas plovo receptas nebūtinai gali būti toks...
Aviena
Reikia pripažinti, kad aviena – ne itin populiari mūsuose mėsa, bet kas ją mėgsta, tas mėgsta labai. Yra sriubų, kurių be avienos net neverta pradėti virti, o avienos troškiniai ir kepsniai – tiesiog gurmaniškas patiekalas....
Argentinos kalėdinius patiekalus restorane „Panama Food Garden“ pristatė šefas Paulius Bartkevičius ir garsus keliautojas, žurnalistas Vytaras Radzevičius. Ne kartą po Argentiną keliavęs Vytaras pasidalino ne tik savo kelionių įspūdžiais, bet pasakojoapie argentiniečių kulinarines tradicijas....