Atėjus ilgai lauktam pomidorų sezonui, norime juos valgyti kuo dažniau. Iš šių daržovių galime pasigaminti labai daug įvairių patiekalų, tad leiskimės į eksperimentus.
mišrainės
Namus jau pasipuošėme prieš Kalėdas, dovanos jau gautos ir išvyniotos, Kūčių ir Kalėdų valgiai suvalgyti, tad Naujiesiems metams reikia sugalvoti naujų neįprastų ar tiesiog nesudėtingų patiekalų. Didžiausią dalį naujametinio meniu sudaro salotos ir mišrainės. Lengvos ir sočios, tradicinės arba egzotiškos, bet būtinai ryškios ir gardžios, būtent jos stalui suteikia naujametinį įspūdį. Tikimės, kad mūsų sudarytas salotų su mėsa, žuvimi ir jūros gėrybėmis ri...
Šventinis stalas be įvairiausios rūšies mišrainių – neįsivaizduojamas. Jas pasigaminti paprasta, dažniausiai nereikia jokių įmantrių ingredientų, todėl šis patiekalas – dar ir pakankamai pigus. Nors tradiciniai mišrainių receptai tarp lietuvių vis dar populiarūs, nebijokite eksperimentuoti....
Galbūt šiemet metas išbandyti kitokią silkę?...