Įpusėjus grilio sezonui bei vyraujant šiltiems orams dažnas tautietis nepraleidžia progos savaitgalio praleisti gamtoje, pasimėgauti gardžiais, ant žarijų keptais patiekalais. Gydytojas dietologas Edvardas Grišinas primena, kad kepant ant žarijų marinuotą mėsą svarbu nepamiršti 3 taisyklių – taip išgausite ne tik skanų, bet ir sveikatai palankų valgį....
marinuota mėsa
Artėjantis savaitgalis – išskirtinis ir pasitaikantis vos kas keletą metų, kai per dvi savaitgalio dienas paminėsime įvairias šventes. Birželio 1 d. prasideda kalendorinė vasara, o birželio 2-oji – Tėvo diena, taip pat – Nacionalinė grilio diena. Tokią švenčių gausybę verta paminėti su išskirtiniais pietumis. Dalinamės išskirtiniu lauke keptos kiaulienos mentės ir grilintų paprikų receptu....