Pavasarį prekystalius nuspalvinantys rabarbarai – nuo seno lietuviams žinoma, tačiau pastaraisiais metais atgimimą išgyvenanti daržovė. Šviežiais ir nebrangiais rabarbarais galime mėgautis ne visus metus, todėl vos pasirodę, jie bemat traukia pirkėjų akį. Maloniu rūgštumu jie praturtina ne tik pyragus, bet ir be galo skaniai dera sveikose salotose ar prie įvairių mėsos patiekalų. Dalinamės žiniomis apie teisingą rabarbarų naudojimą ir pateikiame net 3 receptus su jais...
čatnis
Ar čatnis – tai ta pati daržovių mišrainė, kurią gaminame žiemai iš sezoninių daržo gėrybių ir valgome kaip pagardą su pagrindiniu patiekalu? Kaip pažiūrėsi... O pažiūrėti siūlome taip, kad kiltų noras patiems čatnio pasigaminti. ...
Čatnis – lietuviams dar mažai žinomas maisto patiekalas. Savo pavadinimu gurmanus viliojantis ir daugelio žmonių visame pasaulyje atrandamas pagardas labiausiai garsėja savo kilme bei unikaliu gamybos būdu. Čatnis yra žinomas kaip tiršta, saldžiai aštri bei uogienę primenanti indiška užtepėlė, gaminama iš skirtingų vaisių, daržovių ir gausiai gardinama prieskoniais....
Tobula yra tai, kas paprasta. Vartydami rugsėjo mėnesio numerį tuo galėsite ne kartą įsitikinti. Geros idėjos, įspūdingos interjerų nuotraukos, paprasti sprendimai ir patarimai, kaip gyventi gražiau, įdomiau, stilingiau, bet už mažiau – rugsėjo mėnesio numeryje. ...