Kiek laiko, pinigų ir pastangų kartais mes eikvojame, kad pasiektume tobulą kai kurių paviršių švarą! Pavyzdžiui, mėsos kepimo grotelių: rankos nusvyra vien pažvelgus į prie jų prikepusius riebalus…
Paprastai riebaluotiems paviršiams valyti mes naudojame specialius produktus ir agresyvias chemines priemones. Niekas neabejoja jų veiksmingumu, bet ne visi toleruoja jų aitrų kvapą, jau nekalbant apie jų poveikį odai (nesumanykite jų naudoti be pirštinių!).
Kuo nuvalyti riebalus
Atskleisime jums gudrybę, kaip ekologišku ir prieinamu būdu nuvalyti kepsninės groteles.
Pasirodo, kepimo paviršių nublizginti galima naudojant bulvės puselę, šiek tiek augalinio aliejaus ir druskos.
Po visų manipuliacijų su bulve, druska ir aliejumi, reikia tiesiog nušveisti groteles ūkiniu muilu pamuiluota kempinėle.
Grotelės blizga kaip naujos, tiesa?