Kai pabosta įprasti vištienos patiekalai, tenka galvoti kažką naujo. Pabandom?
Vyniotiniui reikės:
4 vištienos kumpelių be kaulo;
žalumynų (pavyzdžiui, krapai ir špinatai);
3-5 skiltelių česnako;
raudonos paprikos miltelių, druskos, pipirų, galima čili.
plonai pjaustyto sūrio 3-4 vnt.;
folijos kepimui.
Mėsa uždengiame plėvele ir pamušame. Dėliojame ant folijos vyniotinį: kumpelis, filė ir t.t. Pabarstome prieskoniais, išspaudžiame česnaką, dedame smulkintus žalumynus ir ant viršaus sūrį.
Atsargiai viską susukame, pabarstome paprika, druska bei pipirais ir susukame į foliją. Į kepimo skardą pilame 1,5 stiklinės vandens (jei reikės įpilkite eigoje papildomai), dedame vyniotinį. Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 1 val ir 15-20 min. Atvėsiname.
Skanaus!
Už receptą dėkojame tinklaraščiui „Remember every moment“