Gėlės gali papuošti jūsų stalą būdamos ne tik vazoje, bet ir lėkštėje. Gamtoje ir mūsų soduose auga dešimtys gėlių, kurios yra valgomos. Didesnę dalį jų galima vartoti šviežias: pagardinti salotas, sriubas, mėsos ir kitus patiekalus arba jas galima džiovinti ir vartoti visus metus. Siūlome išmėginti kelis paprastus receptus, kurie jūsų maistui suteiks pasakiškų gėlių aromatų ir skonių....
Rozmarinas
Jei prie namų neturite daržo ar gyvenate bute ir nuolat norite pagardinti patiekalus šviežiais ir kvepiančiais prieskoniais, jums pats laikas pradėti auginti savo mini daržiuką. Žaliuojantys prieskoniai ant palangės pamalonins ne tik jūsų skrandį. Nuostabi žalia spalva juk nuteikia pozityviai bei padeda atsipalaiduoti....
Nors žiema gamtoje yra ramybės ir sąstingio metas, tačiau namuose gyva augmenija ir jos skleidžiamas gyvybės jausmas tokiu metų laiku yra itin laukiami. Dažnai nutinka netgi taip, kad artėjant Kalėdoms, namuose atsiranda daugiau augalų nei įprasta – eglutė svetainėje, puansetija ant palangės, įspūdingi amarilio žiedai miegamajame....