Apvalūs, tarsi istorijos ratai beigeliai (arba gerai žinomos „baronkos”) kadaise su litvakais paplito po pasaulį. Jie tapo neatsiejama Niujorko įvaizdžio dalimi, o prieš kelerius metus išpopuliarėjo ten, iš kur ir atsirado – Lietuvoje. Žinomas keliautojas ir kulinaras V. Radzevičius dalinasi net 3 skirtingais beigelių valgymo būdais. ...
Vytaras Radzevičius
Nuo A iki Z
Maistas ir choreografija yra du skirtingi pasauliai, kurie gali susijungti nebent užkandžiaujant prie televizoriaus, kai rodomas šokių projektas. Arba atvirkščiai – kai po ilgų treniruočių šokėjai lekia atstatyti sudegintų kalorijų angliavandenių kupinais patiekalais. Vis dėlto, skirtingi pasauliai turi savybę atrasti vienybę, o tam puikiai tinka susėdimas prie bendro stalo....
Žinomas keliautojas bei gastronomas Vytaras Radzevičius geriausiai jaučiasi savo sodyboje prie Merkinės. Ir nors čia jis užgyveno jau nemažai turto, kai ko visgi trūksta. Tai – išsvajotas ūkinis pastatas! Tačiau tam, kad būtų galima imtis statybų, pirmiausiai turi įvykti griovimo darbai… O kaip Vytarui pavyks su tuo susidoroti, išvysime jau šį sekmadienį, TV3 laidoje „Vytaro ferma“....