Rugsėjis jau už langų, dauguma grįžo į mokslus, darbus bei kasdieninę rutiną. Neišvengiamai atsirado poreikis sveikiems priešpiečiams bei skanėstams prie kavos ar pertraukų metu. Kai norisi kažko greito, bet sveikatai palankaus – užkandžiai yra puikus pasirinkimas. Maisto tinklaraštininkė Amelija Kuzmarskė pataria, kaip jų už žemą kainą galima pasigaminti ir patiems namuose.
sveikas receptas
Kas nemėgsta žemės riešutų sviesto? Nesvarbu, ar tai būtų sausainių sudedamoji dalis, ar jis vienas kabinamas šaukštu – beveik visi, jei nėra alergiški riešutams, jį mėgsta. O JAV sausio 24-toji minima kaip Nacionalinė žemės riešutų sviesto diena. Išbandykite išskirtinį patiekalą!...
Traškūs iš išorės, drėgni ir purūs viduje – žagarėliai daug kam siejasi su pačiu tikriausiu vaikystės skoniu. Šis skanėstas niekada nenusibos, tačiau tobulus žagarėlius galima paruošti ir kiek sveikiau: nereikės net virti aliejuje, o jų tešlą praturtinsite lietuvišku lobiu – varške. Apie varškės laikymą namuose ir nuostabaus skonio, sveikesnių žagarėlių gaminimą dalinasi maisto technologė....