Pirmoji šio sezono TV3 laida „La maistas“ žiūrovus pasitinka atsinaujinusi. Nuo šiol sekmadienio rytai su Lietuvą pamilusiu kulinaru Gian Luca Demarco ir didžiausiais džiaugsmais pasigirti galinčiais mūsų šalies ūkininkais taps dvigubai ilgesni!...
pomidoriukų
Pomidoro krūmas skabomas dėl paprastos priežasties – vietoje to, kad augintų papildomas dalis, augalas koncentruoja energiją į vaisių auginimą. Tuo pačiu pagerėja oro cirkuliacija, patenka daugiau šviesos. Skabymo strategija pasirenkama remiantis dviem faktoriais – pomidoro krūmo tipu ir jo parišimo/parėmimo būdu....
Šviežių ispaniškų violetinių pomidorų derlius jau pirmadienį pasiekė parduotuvių lentynas. Išskirtinė spalva ir netradicinis skonis vilioja pirkėjus išbandyti šias daržoves. Violetiniai pomidorai ne tik unikalūs savo išvaizda, bet ir plačiai panaudojami kulinarijoje, juolab, puikiai tinka ir artėjančio Helovino stalui. Iš jų gaminami padažai, sriubos, salotos, gardinami makaronai. Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, sako, kad violetiniai pomi...