Ši savaitė kupina dainų ir muzikinių aistrų – kaip pasiseks Lietuvos vėliavą „Eurovizijos“ konkurse nešančiam Silvester Belt, kokias vietas iškovos konkurso favoritai, kuri daina šiemet laimės viename populiariausių tarptautinių dainų konkursų? Tautiečiai renkasi prie televizijos ekranų apsirūpinę traškučiais, krekeriais ir vaisvandeniais, o dietistė Indrė Trusovė įsitikinusi, kad net ir tokie azartiški vakarai gali būti sveiki bei dalijasi užkandžių receptai...
naminis padažas
Atsitiktiniai
Minkštučiai kaip pagalvėlės, nebrangūs, greitai paruošiami ir lengvai suderinami su tuo, ką jau turite namų virtuvėje. Jei pabodo makaronai, išbandykite kitą itališką produktą – bulvinius virtinukus „gnocchi“. Šis skanėstas iš saulėtosios Italijos kadaise buvo varguolių maistas, o dabar jie ruošiami net prabangiuose restoranuose. Kulinarijos ekspertai dalinasi naudingomis įžvalgomis apie „gnočius“ ir pateikia net kelis jų valgymo būdus....
Sakoma, kad nėra tokio patiekalo, kurio nepaskanintų šaukštelis gardaus padažo. Tačiau neretai dažnam kyla klausimas, ar ragaudami net ir nedidelį kiekį padažų nedarome savo organizmui meškos paslaugos? Dietistė Vaida Kurpienė dalinasi, kaip nepasimesti plačioje padažų įvairovėje bei pasigaminti sveikatai palankesnes padažų alternatyvas, kurios tiks ir prie mėsos, ir prie žuvies, ir prie salotų ypač, kai šiuo metu galima rasti įvairiausių žalumynų ir kitų ingredien...