Varškės ir bulvių galima rasti kone kiekvieno tautiečio virtuvėje. Ir nors dažniausiai iš šių produktų gaminami skirtingi patiekalai, tačiau kartu iš šių produktų gaminami valgiai ne tik vienas kitą puikiai papildo, bet ir sukuria itin gardžią skonių dermę. Pasak kulinarijos meistrų, pasirūpinus pusriebe varške ir lietuviškomis šviežiomis bulvėmis, galima prisiminti nostalgiją keliančius šių dviejų produktų valgių skonius ir pigiai paruošti net tris skirtingus patiekalus, kurių užteks visai savaitei.
cepelinų receptas
Bulvių patiekalų sezonas jau prasidėjo, nesvarbu, kad vasariška kaitra neskuba trauktis. Daugelis jau pasiilgo rudeniškos vėsos ir šio sezono mėgstamiausių patiekalų. Tad savaitgalis – puiki proga jaukiai ir gardžiai jais pasidžiaugti artimųjų apsuptyje.